Smoothies som ville øke din energi

I dag prøver vi og velger og prøver å tilpasse oss for å nærme seg en sunnere livsstil. Avhending av høy kvalitet og nye maskiner som ville gjøre alt raskere og livet vårt enklere, lage smoothies er en av de enkleste måtene å holde seg frisk på mindre enn 10 minutter. Å velge riktige ingredienser og diversifisering vil holde deg sunn og øke din energi, noe som gjør at du kan føle en umiddelbar forbedring. Jeg vil gi deg 3 mest enkle og raske oppskrifter på deilige smoothies.

  1. The Berry Smoothie

Denne bær smoothien inneholder: ½ kopp blåbær, ½ kopp bjørnebær, ½ kopp kirsebær, en banan, en kopp mandel melk, en teskje honning, en dash kanel og her har du en deilig, rask og veldig sund smoothie, som du kan servere den om morningen, og etter det kan du lage en kaffe. Det er frokost på under 10 minutter.

  1. The Peach Smoothie (med vanilje yoghurt)

Hvis du ønsker en søt smoothie, mer kompakt, kan du få det fra: 1 kopp melk, en frisk fersken og en ½ kopp frossen vanilje yoghurt. Du kan servere den med frisk frukt eller med morgenkaffen. Denne smoothien inneholder 248 kalorier, og er en flott energi booster på morningen.

  1. The Green Smoothie

En mer kompleks og interessant smoothie er den som inneholder følgende: ½ avokado, 2 håndfulle spinat, 1 hånd full grønnkål, ½ agurk, 200ml mandelmelk , 3 ts av kokosolje , 50g gjennomvåte mandler, 25g gjennomvåte cashewnøtter, 1 ts solsikkefrø, 1 ss av chia frø.

Disse tre oppskrifter på smoothies er svært effektiv og har en rekke fordeler over hele kroppen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *