Interessante, uvanlige, eksotiske frukter å prøve

Hvis en av dine løfter i år er å prøve eller gjøre noe du ikke har gjort før, eller noe du er redd for, kan du legge på din liste for 2017 for å prøve noen uvanlige og eksotiske frukter. Jeg vil gi deg en liste over utsøkte frukter verdt å prøve.

  1. Rambutan

Denne eksotiske frukten kan bli funnet i tropisk klima over hele verden, er opprinnelig fra Sørøst-Asia. Den har en rekke fordeler når det kommer til helse. En av dem er det faktum at det inneholder jern, som er funnet i hemoglobin. En annen fordel er det faktum at det øker din energi, og det kan hjelpe deg å fjerne avfall fra nyrene.

  1. Snake fruit

Det høres kanskje litt rart ut, og du kan nøle i begynnelsen på grunn av navnet. Den er opprinnelig fra Indonesia, og som den forrige frukten har den også en rekke helsemessige fordeler. Snake fruit, eller Salak, er en stor medisin for øynene fordi den inneholder beta-karoten. Det er også flott for minnet ettersom den har en høy næringsverdi, også blir kalt som «minne frukt». Samme som Rambutan er det fordelaktig for kardiovaskulær helse, på grunn av den høye verdien av antioksidanter og mineraler.

  1. Stjernefrukt

Det kalles også Carambola, opprinnelig fra Malayan halvøya, dyrket i ulike deler av verden på grunn av dets frukter, for eksempel i Kina, Stillehavsøyene og Sørøst-Asia. Frukten har en søt og sur smak. Den er brukt både til medisinsk bruk og helse. Fra et helsemessig synspunkt hjelper den fordøyelsessystemet fordi den har mye fiber. Som de andre tidligere fruktene bidrar stjernefrukt til å hjelpe blodtrykket, og er også flott produkt som hjelper folk sove bedre på grunn av nivået av magnesium

  1. Drage frukt

Drage frukt eller pitaya, er en meget engasjerende frukt på grunn av aspektet og det har også en rekke helsemessige fordeler. En av dem er det faktum at det holder hjertet sunt, redusert nivået av dårlig kolesterol. Det er også en god behandling for farget hår, bruker produkter som inneholder drage frukt eller masker fra Pataya. Drage frukt er gunstig for mennesker i alle aldre. Det er et flott produkt for å unngå kviser, som er rik på vitamin C. Du kan bruke den som en maske, og for bedre resultater bør du bruke den to ganger om dagen.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *